03 april 2013

Funderar

och undrar om man ska få någon semester i sommar, tro.

Om man inte har jobb så kan man ju inte vara ledig. Enkel logik.

Förra sommaren var vi ute på två resor, Ms födelsedagspresent till Paris (från barnen) och så var vi i Brighton (och en sväng till London under OS).

Som väl alla minns var förra sommaren högst tvivelaktig vädermässigt. Så man hoppas att den här blir bättre. Sämre är knappast möjligt.

Vi skall i alla fall sticka iväg en långhelg (torsdag-tisdag) till Budapest i april. Det är en budget-budget variant med självhushåll i lägenhet hyrd till kompispris och lågprisflyg, men i alla fall. Miljöombyte. Och vi skall ta oss till delar av staden där det var för varmt när vi var där för några år sedan. Och bada måste man ju.

Så blir det ingen långresa i sommar så har vi gjort en i vår. Hoppas att jag har fått något besked om vad jag gör i maj innan vi åker.

Varför började jag fundera på det här, då? Jo, jag såg följande bild på Facebook och sveptes tillbaka till souvenirbutikerna i Brighton, där det fanns alla varianter på vad man skulle göra förutom att "Keep calm". Och på alla varianter av prylar, muggar, tröjor, affischer...Inga kommentarer: