11 juli 2006

Inte så genomtänkt...

Vissa saker tycker man folk skulle tänka över lite mer innan de gör. Till exempel:
- att boka och betala en underbart avkopplande resa till vårt södra grannland utan att kolla om passet var giltigt... Håll tummarna för att det hinner bli klart till på fredag! Annars blir det akutresa till Göteborg för att ordna rosa pass för en massa onödiga pengar som jag kunde shoppat för.
- att sticka ut och jaga utan jaktlicens (förbjudet för alla!), dessutom på inbjudan av ett skogsbolag (tagande av muta?), i egenskap av landshövding....
- att göra en "fransk skalle" som stor och känd fotbollsspelare, beundrad och efterföljd av tusentals "wanna-bes", när man aviserat att detta är den sista matchen i karriären och det dessutom är VM-final. Motståndaren skulle kunna sagt precis vad som helst utan att vederbörande tappat koncentrationen på det sätt som skedde - inför ögonen på kanske miljarder TV-tittare (till och med jag såg det!)
- att bara tänka tanken på att återigen ta med en äldre släkting bort över en stor familjehelg utan att fråga de övriga närmaste släktingarna om de kanske hade tänkt fira helgen med denna rakt uppstigande släkting i år. Dessutom få reda på att tanken finns av en ren händelse... I senaste numret av Tara finns en artikel på sid 74 ff. Ligger mycket i den.

Inga kommentarer: