07 mars 2006

HUSET ÄR SÅLT!!!
Från ett läge till ett annat ... (fast det var inte vår mäklare som sa det). Efter nästan fem månader har vårt hus äntligen blivit sålt, under de bästa omständigheterna som kunnat bli. Kl 16 50 ringde M och sa att spekulanterna hade ringt honom och bestämt sig. Så jag har "hoppat på tå" hela min dramalektion - fast eleverna märkte nog inget.

Vi går back en del, men det blir högst ett par månaders glapp och de nya ägarna tar hand om det som behövde åtgärdas! Gôtt att slippa cykla tillbaka hit och stryka plank framåt midsommar... Tid är också pengar.

Det är ett ungt par med bäbis på gång inom kort som flyttar in i detta för barnfamiljer så ypperliga läge, medan vi medelåldringar tar tonåringen T och flyttar till "City" och Hamngatan 14! Vårt lass går nog någon gång under första hälften av april. Kryssa i almanackan för house-warming-med-mera-partaj den 9 juni! (Ni som har annat för er då får boka in en annan dag!)

Tänk att mitt badrumsborstande, panelpolerande, apelsinarrangerande, brödbakande och tulpantrixande äntligen gett resultat! PUH! Nu kan man börja packa på riktigt!

5 kommentarer:

Rebecca Kihlström sa...

JAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

isa sa...

Grattis - grattis!!
Jag sa (skrev) ju det! Bara för att man vid en viss tidpunkt inte ser hur en sak ska lösa sig så betyder inte det att det inte är löst en vecka senare eller så...
Verkligen roligt! Jag förväntar mig att snart få se bilder från den nya paradvåningen!!

Ulf Dageby sa...

Jag vill flytta nu!!!!
Sega skit...

EvaK sa...

Det kommer nog fler bilder så småningom!

kihlstrom sa...

Grattis!
Tur att det finns bloggar och att just din blogg finns på min favoritlista. På så sätt kan också släkten få reda på att ni sålt huset. Nu är jag nyfiken på den nya våningen i stan som jag hört en del om.