11 mars 2006

Firning!


Nu händer det plötsligt jättemycket jättefort!

Vi har varit och skrivit på viktiga papper med ord som få begriper, har varit och mätt väggar och fönster och börjat packa ner böcker i Regionens avlagda kopieringspappers-kartonger...

Idag var vi hos den oförliknerlige möbelhandlaren R i Mariestad och köpte en soffa och en matta som skall matcha panelen i TV-rummet. För många år sedan jobbade M och R i möbelbranschen tillsammans. R var som alltid på ett strålande humör när vi kom och det är med nöd och näppe man kan få en syl i vädret och flika in vad det är man vill handla och hur stor den ska vara. Men han är trevlig och kan mest om möbler. Har han inte hemma det man söker så skaffar han det. Även R och E var med och gick och suktade lite. För inte så länge sedan köpte de ett sidebord - så nyss att de inte fått det än, faktiskt. Så de behövde inte köpa något just idag.

Vi gick till ett mysigt kafé i Mariestad och fikade tillsammans med svågern M som bor där. Han bloggar oxå, visade det sig, så nu är det en till som man måste kolla in. (Ska länka den hit sedan. Lika bra att samla alla släktens djupa tankar på samma sida.)

Sedan åkte vi till Norlanders och köpte en teknisk attiralj som E's pappa behövde just idag.

Ikväll äter vi tacos och krusbärspaj (måste börja äta ur frysen inför flytten) och lite annat godis för att fira att det är klart med huset. Och för att det är slut med melodifestivaluttagningarna, kanske... Vi vet ju allihopa att Carola kommer att vinna, eller hur? Egentligen är det onödigt att titta.

2 kommentarer:

isa sa...

Vilket vackert golv det ser ut att vara!! Men, kan man inte få se fler bilder?? ...och på soffan??

EvaK sa...

Jo, det kommer! När soffan kommer... Du skall se stengolvet i hallen!