18 juni 2010

Semester

Det är flera år sedan jag hade semester "på riktigt". Egentligen är det nog 8 år sedan. Jag menar en semester då man kan resa bort utan att behöva fundera på om jag har något jobb när jag kommer hem, om mina uppdragsgivare sökt mig när jag varit borta eller om jag skulle ha gjort något annat för att öka mina chanser att få jobb.

Nu när jag har ett långt vikariat med hela fyra veckors semester och dessutom ett stadigt uppdrag att återkomma till, så tänker jag unna mig att resa utomlands. Är man hemma så blir man inte riktigt ledig hur man än gör.

Hittade en mycket prisvärd restresa här. Ser riktigt mysigt ut med ett litet spanskt hotell mitt i stan, med 200 m till två olika sandstränder och 0 m till centrum. Ingen hiss, AC, restaurang, pool eller vattenrutchbana! (Det hade varit oroande om det funnits vattenrutchbana utan pool, måste jag säga!) Tittade på stället på Google Earth och undrar om det är meningen att man skall se bättre hur det ser ut när man väljer 3-dimensionellt..??

Den 27/7 bär det av, lagom länge att förvänta och förbereda. Och "barnen" är hemma, bor i huset och sköter Mowgli. Perfekt!

Inga kommentarer: